Team Dutch Windmills krijgt vorm!

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor komend seizoen. Als nieuw team in de Dutch Basketball League willen we een vliegende start maken. Dankzij de inzet van hoofdcoach Geert Hammink en zijn staf hebben we het grootste deel van het team al rond met stuk voor stuk spelers van kaliber. Welkom allemaal in Dordrecht. Een mooie mix van ervaring en jong talent. Zodra het team compleet is, gaan we de teampresentatie organiseren.

Vanaf deze plek wil ik alle mensen die hun schouders onder dit nieuwe team zetten hartelijk danken. Mooi werk wordt er gedaan! Ook dank aan de gemeente die met raad en daad ons terzijde staat. Fijn ook dat Jasper Nieuwstraten als algemeen directeur aan boord is. Fantastisch!

We hebben er zin in komend seizoen en op zaterdag 11 augustus verwelkomen we al het team van onze partner in Iowa, Dordt College. Zij blijven ruim een week in Dordrecht, zullen wedstrijden spelen en werken ook mee aan de activiteiten van Zomerschool Dordrecht.

Er is nog veel werk te doen voor onze eerste wedstrijd op 7 oktober aan de Sportboulevard. Wil je helpen? Stuur een mail naar basketball@dutchwindmills.net. Tenslotte wijs ik ook nog even op de voordeelactie seizoenkaarten die je op onze site kunt vinden. Koop hier je seizoenskaart en kom in actie!

Met sportieve groet,

Ton Sels,
Voorzitter voorbereidingsgroep Dutch Windmills Basketball