Stefan Topalovic komt naar Dordrecht

Dordrecht, 16 juli 2018

Windmills heeft Stefan Topalovic getekend. Topalovic (1995) is een 1,93 lange shooting guard. Heeft in zijn jeugd voor Nederlandse nationale teams gespeeld en is momenteel een A2 nationaal teamspeler. Stefan heeft zijn opleiding genoten in Nijmegen en CBA (Spanje). De afgelopen vier jaren heeft hij in Duitsland en Servie gespeeld. Stefan Topalovic is naast Hidde Roessink, Floris Versteeg en Jito Kok de vierde aanwinst die Dutch Windmills bekend maakt. Daarmee neemt de ploeg al enige vorm aan.

Coach Geert Hammink: “Ik ken Stefan al enige tijd. Ik weet wat Stefan potentieel in huis heeft en we gaan eraan werken dat ook effectief in ons teamconcept te integreren. Erg balvaardig, overzicht, scorend vermogen, plus hij brengt een zekere ‘flair’ op onze guard positie.”

Stefan zal eind deze maand bij het nationale seniorenteam A2 aansluiten voor een toernooi in Italie als leerstage. Dutch Windmills wenst het A2 team succes.

Bij elke bekendmaking van een speler van Dutch Windmills verschijnen er pieken in de verkoop van de seizoenkaarten. De fans in de regio Dordrecht zijn blij dat profbasketbal weer terug is Dordrecht.

Dutch Windmills Basketbal is een nieuw topsportbedrijf. Naast het profteam dat in de DBL gaat spelen, wordt in samenwerking met de Dordtse basketbalvereniging Rowic ook deelgenomen aan de landelijke competitie U18 en U21.