Roel van Overbeek is een Windmill

Dordrecht, 09 augustus 2018

Roel van Overbeek heeft besloten op z’n minst de aankomende tien maanden als Dutch Windmill door het leven te gaan. Van Overbeek is de negende speler van de nieuwe eredivisie club in Dordrecht, is 18 jaar oud, 1,87 meter lang en komt van BS Weert waar hij afgelopen seizoen goed was voor vijf punten en 2,2 assists per wedstrijd.

Met het aantrekken van van Overbeek is Dutch Windmills erin geslaagd een goede combinatie te vinden op de Point Guard positie samen met Alec Wintering. De Dutch Windmills zijn nog op zoek naar een buitenlandse Shooting Guard.

Hoofdcoach Hammink: “Onder coach Radenko Varagic heeft Roel zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een volwaardige eredivisie speler. Roel is exact wat wij nodig hebben op zijn positie en zijn daarom ook enorm blij dat hij in ons voordeel beslist heeft. Ondanks dat Roel nu al een zeer goede speler is verwacht ik dat hij grote stappen zal maken in de loop van het aankomende seizoen. Zeer talentvol en een jonge man met karakter!

Dutch Windmills Basketbal is een nieuw topsportbedrijf. Naast het profteam dat in de DBL gaat spelen, wordt in samenwerking met de Dordtse basketbalvereniging Rowic ook deelgenomen aan de landelijke competitie U18 en U21.

Foto: 2018 Limburgindoor.nl