Floris Versteeg tekent bij Dutch Windmills

Dordrecht, 9 juli 2018.
Het nieuwe profbasketbalteam Dutch Windmills heeft Floris Versteeg vastgelegd. Versteeg (1994) is een 2,06 lange power forward. Volgde de Canarias Basketball Academy in Spanje en speelde daarna bij Cal State Fullerton in Orange County, Californië. Afgelopen seizoenen kwam Versteeg uit voor ZZ Leiden.

Floris Versteeg is de eerst aanwinst die Dutch Windmills bekend maakt. Met Versteeg haalt de nieuwkomer in de Dutch Basketball League een talentvolle speler binnen met ervaring in de VS en in de Nederlandse competitie. Als jeugdinternational heeft Versteeg deelgenomen aan het EK onder 18.

De directie van Dutch Windmills is verheugd met de komst van Floris Versteeg en zal de komende weken meer nieuwe spelers bekend maken.

Hoofdcoach Geert Hammink: “Ik ben bijzonder blij met de toezegging van Floris. Floris is veelzijdig en is een prototype van de moderne ‘stretch-four’. Misschien belangrijker: Een goed persoon met het karakter dat past in het Dutch Windmills concept!”

Dutch Windmills Basketbal is een nieuw topsportbedrijf. Naast het profteam dat in de DBL gaat spelen, wordt in samenwerking met de Dordtse basketbalvereniging Rowic ook deelgenomen aan de landelijke competitie U18 en U21.