Businessclub

Dutch Windmills BusinessClub

De combinatie business&basketball  is een perfecte mogelijkheid om in een aangename en informele sfeer zaken te doen, Dit kan voorafgaande, tijdens en na de wedstrijden, waarbij we zorgen voor de juiste atmosfeer en een inspirerende spreker. We bieden op deze wijze ondernemers om met elkaar in contact te komen en te blijven.

Ook stimuleren we internationale businesscontacten, bijvoorbeeld door handelsmissies en uitwisselingen. Natuurlijk laten we ook graag zien hoe het concept van business&basketball al jaren werkt in de VS en in de landen om ons heen.

Aandeelcertificaten Dutch Windmills Basketball

Dutch Windmills Basketball wordt opgezet en gerund als een business. Als besloten vennootschap kent het aandeelhouders. Naast de investeerders met een meerderheidsaandeel is het voor een grotere groep ondersteuners mogelijk aandeelcertificaten te kopen in de BV. Er zijn ruim 300 van dergelijke certificaten beschikbaar. Deze aandeelcertificaten kosten € 500,- per stuk en leveren een belangrijke toevoeging aan de investeringen die noodzakelijk zijn om Dutch Windmills Basketball succesvol aan de top te brengen van het basketbal in Nederland.

Als u één of meerdere certificaten koopt draagt u direct bij aan de sterke ontwikkeling van het team. Team en organisatie zijn u daar zeer dankbaar voor!

Koop nu een of meerdere certificaten

En draag bij aan de sterke ontwikkeling van het team

Tegenover uw inbreng willen we een echte tegenprestatie leveren:

Voor elk certificaat ontvangt u voor seizoen 2018-2019 een seizoenkaart.

(U bent met uw seizoenkaart van harte welkom bij onze  thuiswedstrijden. U kunt er ook voor kiezen de seizoenkaart beschikbaar te stellen aan een jeugdspeler van één van de basketbalverenigingen uit de regio.)

Als u twee of meer aandeelcertificaten koopt, ontvangt u een korting van 25% op het lidmaatschap van de Dutch Windmills BusinessClub, hét sportieve netwerk voor ondernemers waar Business&Basketball elkaar ontmoeten.

(Voor elk certificaat is er een seizoenkaart beschikbaar.)

Alle houders van een aandeelcertificaat worden jaarlijks uitgenodigd voor de exclusieve ontmoeting met het team voor een meet&greet en een topclinic.